De programmatuur van het motormanagement wordt gestuurd door een microchip ook wel EPROM genoemd.Door middel van optimaliseren van deze chip wordt extra rendement uit de motor verkregen.Het extra rendement varieert tussen 10 en 35% afhankelijk van het motortype. Wij kunnen u voor alle courante europese auto's een aanpassing aanbieden.
De verschillende systemen:

Chiptuning:
De originele chip wordt vervangen door een aangepaste versie of de bestaande chip zelf wordt aangepast.
Serial Programming:
Met behulp van een PC en aangepaste software,wordt in de ECU "ingebroken" en de gegevens aangepast.
Tuning Box:
De moderne ECU's hebben een zgn "tuning protection" . dat wilt zeggen dat de ECU's niet meer via de OBD diagnose stekker geprogrammeerd kunnen worden. Met behulp van een "externe" ECU kan dit alsnog mogelijk gemaakt worden. Deze geprogrammeerde module wordt door middel van een originele kabelboom in serie met de ECU van de auto geplaatst.
 
Bluefin:
Dit is een voor geprogrammeerde module die het mogelijk maakt om via de diagnosestekker van de auto de ECU te programmeren. U kunt door middel van dit systeem de auto ten alle tijden weer "orgineel" maken, en de Bluefin voor uw volgende auto weer opnieuw gebruiken
Icon-race:
Waar het aanpassen van de ECU niet mogelijk blijkt, wordt een speciale programeerbare module aan het ontstekingssysteem gekoppeld.

Voorbeeld: BMW 535d 313 >> 382 pk !!
Montage ook bij ons natuurlijk ook mogelijk,

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen:

Braspenning
Klaprozenweg 63
1032KK Amsterdam
Tel: +31(0)20 6343434
E-mail: mail@braspenning.nl